Ανανεώστε το μυαλό σας - Αναζωογονήστε το σώμα σας - Επαναφορτίστε τη ζωή σας.

Όταν το σώμα μας είναι εκτός ισορροπίας, επηρεάζει όλα τα μέρη της ζωής μας, από τη σωματική μας υγεία, τις σχέσεις μας, τα επίπεδα ενέργειας, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε το άγχος και πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας.

Το ξενοδοχείο Palmyra Beach σε συνεργασία με το Mood Life Wellness σας προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες μασάζ, φυσιοθεραπείας, προσωπικής εκπαίδευσης και συμβουλών ευεξίας.

ΜΑΣΑΖ

Χαλαρωτικό μασάζ

Ένα ιδανικό μασάζ για ανακούφιση από το καθημερινό άγχος, χαλάρωση της γενικής μυϊκής έντασης και επίτευξη συνολικής αίσθησης ευεξίας. Αυτό το κλασικό μασάζ ολόκληρου του σώματος πραγματοποιείται με μακριές πινελιές και ζύμωμα για να καταπραΰνει τους πονόδοντους μυς, ενώ διεγείρει την κυκλοφορία και προάγει την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης.

Βαθύ μασάζ ιστών

Ένα μασάζ βαθιάς, άμεσης πίεσης και αργών, σταθερών εγκεφαλικών επεισοδίων που βοηθούν στον διαχωρισμό και τη διεύρυνση των μυϊκών σας ινών. Ιδανικό για απελευθέρωση μυϊκής έντασης και δυσκαμψίας λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων, άγχους και / ή υπερβολικής εργασίας. Μια εξαιρετική επιλογή για αναζωογόνηση ολόκληρου του σώματός σας.

Σπορ μασάζ

Μια ειδική εφαρμογή τεχνικών κίνησης και τεντώματος που στοχεύουν τους μυς και τους συνδετικούς ιστούς που στοχεύει στην αύξηση της ευελιξίας και του εύρους κίνησης του σώματος και στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου. Αυτή η θεραπεία επικεντρώνεται σε περιοχές του σώματος που είναι υπερβολικά υπερβολικές και αγχωμένες από επαναλαμβανόμενες και συχνά επιθετικές κινήσεις.

Μασάζ πλάτης

Αυτό είναι ένα προσαρμοσμένο μασάζ που εστιάζει στο πάνω μισό του σώματος, χρησιμοποιώντας μέτρια πίεση. Ανακουφίζει από την ένταση και το άγχος, βελτιώνει τη ροή του αίματος και καταπραΰνει τους μυς γύρω από το λαιμό, τους ώμους και την κάτω πλάτη.

ΑΣΚΗΣΗ

Λειτουργική εκπαίδευση

Ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης σώματος που στοχεύει στην ενίσχυση όλων των μυϊκών ομάδων, των εταιρειών και των τεντωμάτων των άκρων μέσω μιας σειράς καθημερινών κινήσεων. Μια εξαιρετική προπόνηση για τη βελτίωση της ευελιξίας, του αντανακλαστικού, της ισορροπίας, της αντοχής και της αντοχής. Αποτελείται από ασκήσεις και ασκήσεις εξοπλισμού που χρησιμοποιούν ελεύθερα βάρη, ζώνες αντίστασης και / ή TRX. Ανάλογα με τον καιρό, η προπόνηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους.

Pilates Mat Work

Ένα συναρπαστικό σετ ματ ασκήσεων που δίνει έμφαση στην ισορροπημένη ανάπτυξη του σώματος μέσω της δύναμης του πυρήνα, της ευελιξίας και της ευαισθητοποίησης προκειμένου να υποστηρίξει αποτελεσματική, χαριτωμένη κίνηση. Οι ασκήσεις Pilates προωθούν τη σωματική και ψυχική ευεξία, βελτιώνοντας παράλληλα την ισορροπία του σώματος, τη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, τη χαμηλότερη δύναμη στην πλάτη και την αθλητική απόδοση αναπτύσσοντας σταθερότητα της πυέλου και της ωμοπλάτης, κοιλιακό έλεγχο και χρησιμοποιώντας εστιασμένα αναπνευστικά πρότυπα. Αυτή η προπόνηση περιλαμβάνει τη χρήση βασικών εργαλείων Pilates όπως ο δακτύλιος, οι ζώνες αντίστασης και οι μπάλες βάρους.

Γιόγκα

Η γιόγκα είναι μια αρχαία πρακτική που καλλιεργεί απεριόριστα οφέλη σε σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά επίπεδα. Η ομαδική τάξη των 60 λεπτών μπορεί να είναι η τέλεια πρωινή ώθηση της ενέργειας για να ξεκινήσετε τη μέρα σας ή ένας πολύ καλός τρόπος για να τερματίσετε μια κουραστική μέρα με το τέντωμα του σώματος όμορφα. Μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ευέλικτοι και δυνατοί χωρίς να προσθέσετε άγχος στις αρθρώσεις σας,
προστατεύοντας το λαιμό, την πλάτη, τα γόνατα. Μέσα σε μια ώρα, θα έχετε το όφελος μιας πλήρους προσέγγισης μυαλού-σώματος που θα απελευθερώσει το άγχος και θα τονίσει το σώμα.

Τέντωμα και χαλάρωμα

Μια συνεδρία 20 λεπτών σε όλο το σώμα, ιδανική για χαλάρωση μυών και άκρων μέσω μιας σειράς ασκήσεων τεντώματος. Διατίθεται μόνο μετά από μια άσκηση.

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αυτή η θεραπεία πραγματοποιείται από έμπειρο φυσιοθεραπευτή Είναι ένας συνδυασμός μασάζ με υποβοήθηση υπερήχων, θερμότητας, ταινίας / ταινίας ή ξηρής βελόνας. Ο φυσιοθεραπευτής βοηθά στην εκτέλεση μιας σειράς ασκήσεων και κινήσεων που μειώνουν τον πόνο και αυξάνουν σταδιακά την κινητικότητα. Επιπλέον, ο φυσιοθεραπευτής διδάσκει πώς να διαχειριστεί τον πόνο και να αποτρέψει μελλοντικούς παρόμοιους τραυματισμούς.


 

CRUDO (Γεύματα με βάση τα φυτά)

Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΗ!

Οι γεύσεις του vegan εστιατορίου προσφέρονται στο χαλαρωτικό περιβάλλον του Palmyra Beach Hotel.

Ελάτε να επισκεφθείτε το Crudo σε μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα και να απολαύσετε το νόστιμο φαγητό του.

Περισσότερα

To Top

Λεωφόρος Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα 16675, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: (+30) 210 89 81 183 | Email: info@palmyra.gr

Άφιξη
88
/
01
/
15
placeholder
Αναχώρηση
Select
/
date
/
 
placeholder
Δωμάτια
placeholder
Ενήλικες
placeholder
Espa Banner