5186954801_fe0e59f27a_o
5186954801_fe0e59f27a_o
placeholder
placeholder

Δεξιώσεις

Το ειδυλλιακό Ξενοδοχείο για γάμους στην Αθήνα βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της Γλυφάδας και την παραλία.

Στο Palmyra Beach Hotelπροσπαθούμε να κάνουμε κάθε Δεξίωση Γάμου μια ανάμνηση που διαρκεί για μια ολόκληρη ζωή.

Εμείς θα σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες προκειμένου να εκπληρώσουμε όλες οι επιθυμίες σας. Από επιλογές μουσικής και ειδικά διακοσμημένα τραπέζια , μέχρι ειδικά γαμήλια μενού και γαμήλιες τούρτες, τα γαμήλια πακέτα μας είναι δημιουργημένα για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Για την ειδική ημέρα σας,το ευγενικό μας προσωπικό θα σας καλωσορίσει στον ευρύχωρο και πολυτελή χώρο δεξιώσεων.

Ο εσωτερικός χώρος δεξιώσεων μπορεί να φιλοξενήσει έως 160 καλεσμένους, είναι κομψά διακοσμημένος και εξοπλισμένος με κλιματισμό,σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας.Κατά την θερινή περίοδο μπορούμε να οργανώσουμε την εκδήλωσή σας στον εξαιρετικό χώρο γύρω από την πισίνα μας.

Όλοι οι νεόνυμφοι είναι προσκεκλημένοι μας για να περάσουν την πρώτη νύχτα τους ως ζευγάρι σε ένα από τα ελκυστικά μας δωμάτια.Το επόμενο πρωί, το εξυπηρετικό προσωπικό μας , θα σας σερβίρει στο δωμάτιο σας φρέσκο και πλούσιο πρωινό.

Το Palmyra Beach Hotel διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να κάνει την ειδική σας αυτή ημέρα μια αξέχαστη ανάμνηση για εσάς και όλους τους προσκεκλημένους σας.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε σε μία επίσκεψη στο Ξενοδοχείο μας!

Περισσότερα

To Top

Λεωφόρος Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα 16675, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: (+30) 210 89 81 183 | Email: info@palmyra.gr

Άφιξη
88
/
01
/
15
placeholder
Αναχώρηση
Select
/
date
/
 
placeholder
Δωμάτια
placeholder
Ενήλικες
placeholder
Espa Banner