Αναγνωρισμένο ως κυρίαρχο Ξενοδοχείο στην οργάνωση Συνεδρίων στην περιοχή της Γλυφάδας , το Palmyra Beach Hotel προσφέρει δύο εξαιρετικές αίθουσες οι οποίες βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με φανταστική θέα στο Σαρωνικό Κόλπο.

Είτε πρόκειται για την επόμενή σας εκδήλωση , είτε μία μικρή επιχειρηματική συνάντηση ή σεμινάριο, η αίθουσα Myra και το μπλε δωμάτιο μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 60 άτομα. Οι αίθουσές μας, με το πλεονέκτημα του φυσικού φωτισμού και τη συνεδριακή διάταξή τους, προσφέρουν άμεση πρόσβαση στις βεράντες, το roofgarden και την πισίνα του ξενοδοχείου. Επίσης παρέχουμε πλήρη γραμματειακή υποστήριξη, εξέλιγμένο τεχνολογικά οπτικοακουστικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός έγχρωμου φωτοτυπικού ,DVDplayers, πίνακες παρουσιάσεων- flipcharts-, καθώς και μηχάνημα προβολής διαφανειών-slideprojector.

Η άνεση και η άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, μας έχουν κάνει ένα γνωστό συνέδριακό Ξενοδοχείο στην Αθήνα. Επειδή γνωρίζουμε ότι ο επαγγελματισμός και η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για τους απαιτητικούς μας επιχειρηματίες πελάτες και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θα μεριμνήσει για την επιτυχή διεξαγωγή της επαγγελματικής σας συνάντησης.

Περισσότερα

To Top

Λεωφόρος Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα 16675, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: (+30) 210 89 81 183 | Email: info@palmyra.gr

Άφιξη
88
/
01
/
15
placeholder
Αναχώρηση
Select
/
date
/
 
placeholder
Δωμάτια
placeholder
Ενήλικες
placeholder
european badge